STARTE EGET SELSKAP?

12Sep2019

Tenker du på å starte eget musikkselskap? Hvordan starter man? – Og, kanskje enda viktigere: hvorfor skal du starte ditt eget selskap?

Från 18:00 til 20:30

På Høgskolen i Innlandet, Auditorium 2, Holsetgata 31 2318 Hamar

Tenker du på å starte eget musikkselskap? Hvordan starter man? – Og, kanskje enda viktigere: hvorfor skal du starte ditt eget selskap?

Furuberget plateselskap drives av to aktive musikere: Ole Torstein Hovig og Andre Lersveen. Siden oppstarten i 2013 har gutta utgitt musikk som de selv elsker og tror på. Blant utgivelser finner du blant andre the Spielbergs, Ludvig Moon, Unnveig Aas, The Hallway og Killer Kid Mozart.

Ole Torstein Hovig kommer "hjem" til Hedmarken og snakker om hvordan de startet sitt selskap og hva det har blitt til, med både gode og mindre gode valg underveis. – Hva har de lært, hvilke erfaringer skulle de gjerne vært foruten, og hva har vært de viktigste døråpnerne? – Hvordan jobber de i det daglige, hva kreves og hvordan holder de motivasjonen oppe når selskapskassa er tom og ting butter?

Dette er historien om Furuberget, men det er også en historie som man kan kjenne igjen i veldig mange deler av musikkbransjen: et selskap med en sterk idealistisk forankring i en musikkindustri der også penger spiller en viktig rolle.

I løpet av denne kvelden skal vi også ta for oss de tekniske sidene ved det å opprette en selskap: hvilke valg man må ta, og hvilke steg man må igjennom for å opprette selskapet.

Arrangementet er i samarbeid med Musikknettverk Østlandet (MØST)

Meld deg på HER