Music Business Convention

30. – 31. august ble avslutningen av interreg-prosjektet ”Music Innovation Network Inner Scandinavia” (MINS) markert med en todagers musikk-konferanse – Music Business Convention på Hamar kulturhus og HINN Rena.

Konferansen handlet om aktuelle problemstillinger i musikkbransjen og forskningen som har blitt gjennomført i løpet av interreg-prosjektet.

Fra musikkbransjen kom blant andre Lena Midtveit, administrerende direktør i Sony Music, Bjørn Rogstad, administrerende direktør i Universal Music, Fiona McGugen, general manager i den engelske music manager-foreningen og ikke minst Keith Harris, kjent blant annet for å ha vært toppsjef i det amerikanske plateselskapet Motown og Stevie Wonders manager.

Konferansens første dag ble avsluttet med konsert med tidligere student ved Høgskolen i Innlandet, Ruben, kjent for hitlåtene “Walls” og “The Half”.