Meco + The Great Journey

En sista god nyhet före semestern – Meco goes gaming! Vi kan glädjande nog berätta att vi har ingått ett samarbete med spelutvecklarcommunityt: The Great Journey, på Innovation Park. Samarbetet innebär att vi gör gemensam sak och arrangerar ett online – Summer Camp med gamingfokus.

Under Summer Campet kommer låtskrivare och musikproducenter, från våra nätverk sammanföras med The Great Journeys för att samskapa. Både Mecos och Great Journeys nätverk är inbjudna att delta, men även andra intresserade är välkomna. Tre event kommer ske i juni, två av dessa är öppna seminarium om hur man skriver musik till spel och det tredje är själva campet, där ansökan om att få delta är nödvändig. I campet kommer man att komponera/ljudlägga spel tillsammans med spelutvecklare. Det här kan bli riktigt bra!

Läs mer om detta och anmäl dig på: www.m-eco.se/events

Text & Illustration: Mia Toresson Runemark