Fint kvitto på effekterna av Meco

“From a rural part of Sweden, where my creativity can flow freely. I’m truly grateful for the support I’ve received from the Interreg project MECO” – säger Olivia Ahltorp, en av deltagarna i Meco-projektets alla olika aktiviteter.

Visst tvivlar jag på min själv ibland, men oftast känner jag att jag är precis där jag ska vara – right on track! Möjligheten att få delta i låtskrivarcamps, musik konferenser och nätverksaktiviteter uppger Olivia som helt avgörande för att hon skulle våga satsa på en karriär inom musikbranschen. Dels för att våga satsa på egna villkor, utan att jaga topplistor, och istället kombinera sina stora passioner med varandra: hållbarhet och musik och dels kunna stanna på en mindre ort i Arvika, Värmland.

Vi i projektet Meco gläds med Olivia och detta fina kvitto på vilka resultat som har åstadkommits i projektet.

Läs artikeln i sin helhet här!

 #InterregAndMe #Interregsverigenorge

Text: Mia Toresson Runemark

Bild: Wenche Lidberg